Daily Archive: December 3, 2018

0

“ИМА НЕШТО ИМА” Е НАСЛОВ НА ПЕСНАТА КОЈА ДОБВА ВИДЕОЗАПСИС НА ЗЛАТКО ПЕТРЕСКИ

Златко Петрески во прекрасниот Охрид го сними неговиот прв спот. Свое видео ќе доби песната “Има нешто има”, која што е негово комплетно авторско дело. Очекувањата се дека и песната и спотот ќе бидат...