Daily Archive: January 3, 2019

0

ЌЕ ВИ СЕ ЗАВРТИ ВО ГЛАВА ОД БРОЈКИТЕ:Еве какви автомобили возат дел од Српската естрада!

Директорот на “Гранд” Саша Поповиќ има многу вреден автомобил, но многумина нa естрасата имаат многу поскапи возила од него. Саша Поповиќ одвои дури 67.000 евра за Mercedes GL 350.