Daily Archive: January 7, 2019

0

ВИДЕО – „Љубовта е сила, моќ“ – најновата песна на прилепчанецот Гоце Петрески и Анета Мицевска, „Молика“

„Љубовта е сила, моќ“ е најновата песна на прилепчанецот Гоце Петрески, кој живее во Сиднеј, Австралија. Песната е дует со Анета Мицевска и групата „Молика“. Музиката и текстот се креирани од таткото на Гоце,...