Posted in Uncategorized

СТИЛ БЕНД ГО СНИМАА СВОЈОТ ПРВ СПОТ!

Во преубавиот амбиент на струшкото село Јабланица денеска се сними првиот видео запис на момците од “Стил бенд” за нивната најнова песна која носи наслов…

Continue Reading...