Posted in Uncategorized

(ВИДЕО)ПОГЛЕДНЕТЕА ЈАБЛАНИЦА ПРЕКУ ВИДЕОСПОТ

Момците од Стил бенд изработиа прекрасно видео во Јабланица за нивната прва песна Стојнето.Текстот е на Драган Матевски,Музиката на Златко Миладиновски спотот комплетно е сниман…

Continue Reading...