Posted in Uncategorized

Ќе фрчат тужби: Се огласи Јелена Карлеуша (ВИДЕО)

Пејачката Јелена Карлеуша денеска првпат јавно се огласи по повод скандалот кој ја следи изминативе недели. По овој повод Карлеуша најави правна битка против медиумите…

Continue Reading...