Posted in Uncategorized

“НАМАЗАНА” – ВТОРА ХИТ ПЕСНА НА СУЗАНА ГАВАЗОВА НАМЕНЕТА ЗА БАЛКАНСКИОТ МУЗИЧКИ ПАЗАР (ВИДЕО)

После првата песна “Хало” која се покажа како вистински погодок, Сузана Гавазова продолжува со походот за освојување на српскиот и балканскиот музички пазар. Со првата…

Continue Reading...