Posted in Uncategorized

ГОЦЕ ИЛИЕСКИ БАЛАДА СНИМАШЕ СПОТ ЗА “ТОА ОСТАНА”

Деновиве Гоце Илиевски Балада го сними својот втор спот за новата песна која е насловена  “Тоа остана”. Карактеристично за новата песна е тоа што по…

Continue Reading...