Posted in Uncategorized

(видео)Забранетата песна на Спасен Силјаноски

По забранта на песната Спасен Силјановски ја промовираше песната во ИН продукција за потребите на ИНТВ Австралија .

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Погледнете како се забавуваат момците од Енерџи бенд низ Австралија

Гоко Јовиќ и Ерџи бенд се на голема Австралиска турнеа,тие како секоја година овај период од годината ги забавуваат нашинците во Австралија.Вашат за една од…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Сопругата на покојниот пејач: Имам фотографии, снимки и докази дека мојот сопруг е убеин

На профилот на покојниот пејач Синан Сакиќ се појави објава во која се поставува прашањето зошто пејачот е убиен. Сопругата на пејачот, Сабрина објаснил што…

Continue Reading...