Posted in Uncategorized

Прилеп побогат со уште една музичка група

Наскоро во Прилеп нов бенд под името “БРАВО БЕНД” чиј членови се Мартин Стојаноски,Владе Здравески Александар Трајкоски и Мирослав Горгиоски тие заедно имале доста настапи…

Continue Reading...