Posted in Uncategorized

(видео)Изјава од преживеаниот во собракајната несрека на Шабан Шаулиќ!

Во сообраќанта несреќа во која загина Шабан Шаулиќ и неговиот Сајзерист ,сведок е кумот на Шабан Шаулиќ кој бил на задното седиште на автомобилот,тој преку…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Возел со 180 км/ч – Германците тврдат дека некој му наредил да се забие во нив

По многубројните шпекулации и тие објавија дека кружат сериозни гласини дека некој нарачал убиство на Шабан Шаулуќ. Турчинот немал никакви документи за престој и за…

Continue Reading...