Posted in Uncategorized

Стоја ја тепала Сека?! Ја кубела за коса па ја претепала со тупаници!

Се степаа пејачките Стоја Новаковиќ и Сека Алекиќ, пренесоа српаките медиуми. Според пишувањта, наводно, пејачката Стојанка Новаковиќ- Стоја ја нападнала нејзината колешка Сека, затоа што оваа…

Continue Reading...