Posted in Uncategorized

Познатиот музичар Игор Димовски не “апстинира” дури и додека спортува

Хармоникаш Игор Димовски деновиве беше забележан во спортскиот ски центар на Маврово во придружба на двајца пријатели. Имено тие покрај скијањето, на крајот од стазата…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

„Ме е*иш ко да има поправен“ нецензурирана песна

Деновиве на социјалните мрежи се шири песната „Битола“ на Битолчанката позната како Prince$$ Donatsu. Во стиховите се говори за битолчанка што се вљубила во скопјанец.

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Новата песна на Сузана Гавазова хит во сите поранешни Југословенски републики!

Новата песна на нашата фолкерка Сузана Гавазова хот на радиостаниците во Србија,Босна,Македонија дури и во Бугарија. Ова е втора песна за Српскиот пазар на Сузана…

Continue Reading...