Posted in Uncategorized

Брена никогаш не и се заблагодарила и ја изминувала на улица: Дивна за пејачката го направила ова, по што била казнета!

Дивна Карлеуша неодамна за српските медиуми раскажа дека додека била водителка во радиото 101 пуштала песни од Лепа Брена иако пејачката тогаш била во кавга…

Continue Reading...