Posted in Uncategorized

Се породи Анастасија, Наум Петрески стана дедо

Анастасија, ќерката на фолк-пејачот Наум Петрески денеска стана мајка. Таа роди ќерка на која со сопругот, пејачот Владимир Поповски ѝ го дадоа името Андреа.Ова е…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Објави фотографии од неговото убиство во болницата: Сопругата на Синан Сакиќ има шокантни докази, еве како пејачот е убиен!

Сопругата на трагично починатиот пејач Синан Сакиќ не престанува да ја шокира јавноста. Откако претходно тврдеше дека нејзиниот сопруг е убиен во болница, овој пат…

Continue Reading...