Posted in Uncategorized

Најнов спот на Ѓоко Јовиќ-Стојне мома на чорбаџи Стојана

Спотот е изработен пред месец дена заедно со Ин продукција ,Како статисти се јавуваат повеќе статисти како Шенка Колозова.Влатко Дојчиноски и др. погледнетего

Continue Reading...