Posted in Uncategorized

Оваа песна е забранета по Македонските медиуми!

Се работи за песната “За тебе пеам родино”на Рубинчо Благадуша,во песната се опејува Македонија и се проколнуваат душманите за Македонија.Од пред некој ден на продукцијата…

Continue Reading...