Posted in Uncategorized

Групата “Црешово топче” со две нови песни и два видеозаписи

Крушевската група “Црешово топче” деновиве снимаше два нови видео записи за песната “Една Марија” како и орото кое е насловено како “Фанки деветка”. Групата е…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Дали ова е најдобриот фолк спот за 2019?

Ѓоко Јовиќ промовираше нова песна и спот по големиот успех со песната и спотот “За велигден “која веќе стана хит само после месец Ѓоко изненади…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Фантастик бенд најбарани во Државава

Оваа година денот на жената 8ми Март нај добрата забава и нај веселата ја направија момците од Фантастик бенд во еден од скопските ресторани(ЕДЕРА) .Фантастик…

Continue Reading...