Posted in Uncategorized

Фаворити од Битола од сега со традиционалните Македонски иструменти

Битолската Фаворити оваа година реши повеќе да се посвети на себе,најавуваат нови проекти ,нови песни и нови спотови. Деновиве тие ја промовираа нивната најнова песна…

Continue Reading...