Posted in Uncategorized

Прилепчанецот Гоце Илиоски Балада го промовираше новиот спот

“Тоа остана” е новата песна на Гоце за која промовираше спот.Спотот е сниман во Скопје и Прилеп.а го снимаше ИН продукција.Гоце Илиески Балада е млад…

Continue Reading...