Posted in Uncategorized

Ѓоко Јовиќ ја препеа Ципеле со неговата ќерка

Ѓоко Јовиќ Пред да замини на Австралиска турнеа ја сними како кавер познатата песна Ципеле заедно со неговата ќерка,погледнете како тоа изгледа.

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Голема забава во Швајцарија соАнета ,Молика и Марјан Коцев

Сабота на 16 март голема забава ќе се одржи во Швајцарија со Анета Молика и Марјан Коцев.Забавата е по повод 30 години јубилеј од Македонското…

Continue Reading...