Posted in Uncategorized

Српската пејачка обвинета за кражба – вработените од бутик јавно ја обвинија

Пејачката Мина Костиќ се најде во центар на скандал поради купување на гардероба преку интернет. Вработените во еден дуќан на социјалните мрежи објавија дека пејачката…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Анета и Молика најбарани во Швајцарија

Уште од сега агендата за оваа година и почеток на другата почна да се полни. Имено за новата 2020 ти ке ги забавуваат нашинците во…

Continue Reading...