Posted in Uncategorized

(видео)Погледнете дел од новиот проект на Класико бенд

Класико бенд прововираа дел од нивниот најнов проект со препеани Македонски песни кои деновиве заедно со ИН Продукција ги сработиа во Демир Капија.

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Мислите дека е добро да сте јавна личност?

Навидум изгледа дека пејачите или јавните личности имаат мирен и богат живот,но не е се така како што изгледа.Често се дешава да добиваат недолични пораки,закани,молби.Најчести…

Continue Reading...