Posted in Uncategorized

Анабела Атијас: „Продававме лични предмети за да снимиме песна и спот“

Анабела Атијас и нејзиниот бивши сопруг Гаги Ѓогани во 1990-тите години, во екот на својата популарност, се бореле на сите можни начини да успеат на музичката сцена. Бившата…

Continue Reading...