Posted in Uncategorized

И КОНЦЕРТОТ ВО СИДНЕЈ ИСПОЛНЕТ ДО ПОСЛЕДНО МЕСТО

Продолжува големата турнеја на Влатко Миладиноски,Дамјан Стојаноски и Златко Миладиноски во Австралија. Во Саботата се одржа 6 тиот по ред концерт исполнет до последно место,овој…

Continue Reading...