Posted in Uncategorized

Сузана гавазова со премиера на Македонската верзија-Роден си за гев

Како што веќе информиравме Сузана Гавазова после Српската верзија на нејзиниот најнов хит Сјечање на твој грех, кој е добро прифатен од Балканската публика ,стигна…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

ЛУЃЕ И НАСТАНИ Се одлучија за развод, што сè ќе добие Јелена Карлеуша по разделбата од Душко Тошиќ?!

Душко Тошиќ одлучи да се разведе од Јелена Карлеуша, а како што дознава „Ало“, за куќата од 2,5 милиони евра, која ја купи, како и за 350.000…

Continue Reading...