Posted in Uncategorized

Млад пејач на позната група пронајден мртов во бањата

Немања Јанковиќ беше пејач на популарниот панк бенд “Цигла ин Д Вугла” и член на Атлетскиот клуб “Сава” од Нов Белград. Покрај неговата голема љубов…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

ЛУЃЕ И НАСТАНИ Тања Савиќ сопругот ја избркал од дома Пејачката се шокирала од неговите зборови

Пејачката Тања Савиќ сопругот ја исфрлил од дома и ја пратил во провод за да се опушти. Со оглед на фактот што пејачката работи со…

Continue Reading...