Posted in Uncategorized

Туше одкрива која е атрактивната девојка во неговиот спот “Прашај ги свирачите”

Во неодамнешното гостување во ИН продукција Благојче Стојановски Туше ни откри повеќе информации околу последниот видео запис што го направи за песната насловена “Клета судбина”…

Continue Reading...