Posted in Uncategorized

Лепа Брена ограбена на аеродром во Германија!!

Балканската музичка ѕвезда Лепа Брена остана без куферот во кој ги носела парите добиени за закажаниот концерт во Германија!! Брена по враќањето од патот во …

Continue Reading...