Posted in Uncategorized

СКАНДАЛ: Македонецот дисквалификуван од ГРАНД, Марија потврди!

Иако минатиот пат кога татко му се испокара со жирито му прогледаа низ прсти и го оставија во игра, овој пат Адам Лабунски си „лапна“ дисквалификација и исфрлен…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Беќи Беќиќ снимаше Македонска песна

Познатиот Српски пејач Беќи Беќиќ во Прилеп во Просаунд студио снимаше Македонска песна за која за аражманот се погрижија Славко Ристески и Зоранчо Здравевск Зрпе.Наскоро…

Continue Reading...