Posted in Uncategorized

ЕЛЕНА ЈОВЧЕСКА ОСТАНА БЕЗ АВТОМОБИЛ!

Фолк пејачката Елена Јовческа денес повика полиција и го снема нејзиниот автомобил! Додека се снимаше спотот на нејзината најнова песна Не ме допирај,и исчезна автомобилот…

Continue Reading...