Posted in Uncategorized

Елена Велевска-Арам да им е на колегите од уста им го зедоа лебот на моите деца!

Елена Велевска деновиве требаше да отпатува на Австралиска турнеа заедно со нејзини колеѓи! Настана мал проблем кога повторно после два години на интернет почна да…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Балканика бенд од Прилеп со нов проект

Балканика бенд од Прилеп важи за еднен од најбараните бендови во Прилеп и околината. Тие деновиве снимаа самостоен проект од песни кои биле најбарани како…

Continue Reading...