Posted in Uncategorized

НОВИОТ ПРОЕКТ НА КЛАСИКО БЕНД ЗА ВЕЛИГДЕНКСКИТЕ ПРАЗНИЦИ НА САТЕЛИТСКАТА ИНТВ,ФОЛК КЛУБ ТВ И 19 РЕГИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИИ НИЗ МАКЕДОНИЈА!

Класико бенд промовираа нов видеопроект со подзаборавени Македонски песни.Деновиве проектот се врти на Сателитската ИНТВ,Фолк клуб тв, и 18 регионални Телевизии низ Македонија.

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Елена Јовческа го промовираше новиот спот

Елена Јовческа деновиве заедно со ИН продукција изработиа спот за нејзината најнова песна Не ме допирај,чиј текст е на самата Елена,додека музика и аражман е…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

ВИДЕО EXTREME BAND СО НОВ ВИДЕО ПРОЕКТ

EXTREME BAND деновиве промовираа нов проект со каваре ,преработија нови но и постари песни . погледнете

Continue Reading...