Posted in Uncategorized

ЛУЃЕ И НАСТАНИ Крај на прекрасната љубовна бајка! Даниел Кајмакоски се разведе од манекенката Кристина Димитриевска!

Победникот на “ Х- фактор“ и поранешен македонски евровизиски преставник Даниел Кајмаковски се разведува од неговата сопруга, манекенката Кристина Димитриевска, објави “Ексклузив“ на 1ТВ. Тие беа во…

Continue Reading...