Posted in Uncategorized

(Видео) Теодора ќерката на Ѓоко Јовиќ со прекрасна преработка “На Велигден сум се заљубил”

Слушнете ја новата обработка на евергринот на Џокси, „На Велигден сум се заљубил“ од страна на Теодора Јовиќ, 11-годишна ќерка на познатиот македонски пејач Ѓоко…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

(видео) Нова песна на Гоце Бананата

Нова песна промовираше Гоце Петрески Бананата насловена Клеопатра.

Continue Reading...