Posted in Uncategorized

Разводот одекна како бомба: Коки се разведе па се врати на поранешната девојка

Пред неколку месеци во медиумите се појави веста  дека се разведува македонскиот музичар Коки Јанков од сопругата Росана, а по разводот, се исели од станот…

Continue Reading...