Posted in Uncategorized

Пејачот со години живее во луксузен стан, а сега соседите открија: „ Скитничка му седи пред врата“

Познатиот пејач Мирослав Илиќ веќе со години живее со сопругата Гордана во белградската населба Вишњичка бања. Интереснон е што неговите соседи за него имаат поделени…

Continue Reading...