Posted in Uncategorized

Елена Јовческа не застанува, само после 15 денови повторно со нова песна и спот!

Пред само неколку недели промовираше спот, а веќе сними уште еден. Елена Јовческа не мирува на музички план. Во соработка со ИН Продукција, во познат…

Continue Reading...