Posted in Uncategorized

Откриено кои се барањата пред настап на балканските пејачки: Тоа што го бара Карлеуша ќе ве шокира и насмее

Светските ѕвезди имаат различни барања пред настап, а балканските пејачки се прилично скромни во тој поглед. Минимални барања има Драгана Мирковиќ, која во бекстејџ бара…

Continue Reading...