Posted in Uncategorized

Скандал на настап на Тања Савиќ: Пијани гости се обидувале да ја „пипкаат“ пејачката

Пејачката Тања Савиќ која некогаш важеше за една од најпопуларните „Ѕвезди на Гранд“, денес не е толку популарна како порано. Како што пренесува „Ало“, таа…

Continue Reading...