Posted in Uncategorized

Се ожени фолк пејачот Ташко Каранфиловски

Викендов фолкерот Ташко Каранфилоски го кажа судбоносното “да” и одлучи да го продолжи својот живот заедно со својата избраничка убавата Мартина. Тие направија голема свадбена…

Continue Reading...