Posted in Uncategorized

Да донираме за Мила – Само едно пораче од 100 денари и ќе завршиме работа…

Да помогнеме на малата Мила. Од потребните 25 000 долари собрани се дури 15 000 долари. Останува да ја покажеме нашата хуманост и да помогеме…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

ФОТО: По 18 години врска, Трајче и Кате од групата „Соната“ стапија во брак – очекуваат и принова

Катерина Брезева и Трајче Бондиков од фолк групата „Соната“ по 18 години врска стапија во брак. Убавата пејачка стана невеста, а за некој месец ќе…

Continue Reading...