Posted in Uncategorized

Сузана Гавазова се пресели фамилјарно во Македонија

Една од најпопуларните пејачки на Македонската фолк сцена Сузана Гавазова,која од неодамна започна да гради кариера и на Балканот, реши од Шведска каде што живееше…

Continue Reading...