Posted in Uncategorized

Александар Трајковски со видеозапис снимен во Австралија

Младиот и надежен иструменталист Александар Трајковски на последната турнеја со Ѓоко Јовиќ и Енерџи бенд го искористи слободното време за снимање спот за неговото најново…

Continue Reading...