Posted in Uncategorized

Голем хуманитарен настан во Прилеп

Средствата собрани од овај настан се за доизградба на манастирот Св.Атанасие С. Ропотово.На настанот ке учество зедона дел од Македонската фолк естрада и тоа -Јордан…

Continue Reading...