Posted in Uncategorized

“видео”Погледнете како се меша на песна од Сузана Гавазова

На интернет се појави снимка каде една актрактивна девојка меша на најновиот хит на Сузна Гавазова “Роден за гев”.

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

Матурантот Орданчо имаше желба да го запознае Ѓоко Јовиќ – средбата ќе ве расплаче (ВИДЕО)

Не се миленици кај публиката само пејачите од соседството, и се повеќе нашите пејачи освојуваат фанови ширум балканот а доказ за тоа е и оваа…

Continue Reading...