Posted in Uncategorized

Концерт по повод 40 години успешна кариера на композиторот Гоце Џуклески и пријателите

Во преполна сала во домот на култура во Лескоец Охридско од каде и потекнува познатиот композитор Гоце Џуклески се одржа концерт по повод 40 години…

Continue Reading...
Posted in Uncategorized

СКАНДАЛОЗНО ВИДЕО ОД ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША- ТЕПА И ПЦУЕ НОВИНАР ВО СРБИЈА!

Скандалите од српската пејачка Јелена Карлеуша не стивнуваат. Овој пат се појави видео во кое Карлеуша пцуе и тепа новинар од магазинот Курир.рс. Имено, српскиот…

Continue Reading...