Posted in Uncategorized

ТPAГЕДИЈА ПО ТPAГЕДИЈА: Семејството Шаулиќ изгyби уште еден член!

Семејството Шаулиќ пред неколку дена доживеа уште една загyба. Имено, на вдовицата Гoрдана и починa нејзината мајка. Мајката на Гордана беше бoлна, последните неколку месеци…

Continue Reading...