Posted in Uncategorized

Елена Јовческа и Далибор Ѓошиќ промовираа нова песна и спот

Елена Јовческа и Далибор Ѓошиќ снимаа дует песна и спот,за музиката се погрижи далибор Ѓошиќ а е снимено во студио Сити саун .Спотот се снимаше…

Continue Reading...