Posted in Uncategorized

Селект бенд од Охрид со нов самостоен видео проект

Добро одбрани македонски народни хитови во новиот видео проект од охридскиот Селект бенд. Мора да потенцираме дека проектот е отсвирен и отпеан во живо, а…

Continue Reading...